Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Хлібопродукти (хліб, батон, булка, калач, рулет, булочка з начинкою в асортименті)

Хлібопродукти (хліб, батон, булка, калач, рулет, булочка з начинкою в асортименті) (код ДК 021:2015: 09310000-5 – Електрична енергія)

      Закупівля зареєстрована за ідентифікатором:UA-2021-01-12-001420-a

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами) та діючим стандартам ДСТУ 7517:2014 та 4585:2006.

 

№ з/п

Найменування

Характеристики

1

Хліб білий з пшеничного борошна

Хліб свіжовипечений, без вторинної переробки, не відпарений, поверхня хліба повинна бути чиста, гладка, без тріщин, без бокових випливів, без підгорілості, скоринка не має відставати від м’якуша.

М’якуш не липкий, пропечений, без слідів непромісу.

Хліб не вологий на дотик, при натисканні пальцем повинен приймати первинну форму, без мучних комків, пустот і щільного непористого шару у нижньому шарі скоринки.

Без ГМО, без поліпшувачів борошна, без консервантів.

Запах повинен бути характерними для свіжого хліба: природний і не затхлий.

Смак повинен бути характерним для свіжого хліба: не кислий і не прісний.

2

Батон нарізний

Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка  з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма не розпливчаста без притиска. Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір : від світло – жовтого.  Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху.

3

Булка «Севастопольська»

Булка повинна бути свіжовипечена, без забруднень, без підгорілості. М’якуш пропечений, еластичний, не вологий на дотик, без комочків. Смак та запах властиві даному виробу, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх включень, хрусту від мінеральних домішок, ознак хвороб та плісняви.

4

Калач «Ювілейний»

форма - довгасто-овальна; поверхня - не розпливчата, з вираженим плетінням жгутів, глянцева, змазана яйцем ; колір - від світло-коричневого до коричневого; Стан м'якушки : пропеченність - добре пропечена ,не липка,не волога на дотик; пористість - розвинена, без пустот; проміс - без слідів непромісу ;

Смак - властивий данному виду виробу, без стороннього присмаку, солодкий ; Запах -властивий данному виробу, без стороннього запаху.

5

Рулет з маком

Рулети з борошна вищого ґатунку, вологість 14,5 %, вироби повинні бути правильної форми, з рівномірно запеченою поверхнею без тріщин, добре пропечені. Вагою 0,300 -0,500 кг. Повинні містити начинку з маку. Без ГМО. Рулети повинні мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий.

6

Булочка з начинкою (в асортименті)

Поверхня булки повинна бути без забруднень,гладка, без великих тріщин та підривів. Верхня скоринка  не повинна бути приплюснута, підгоріла або зморщена. Булка повинна бути добре пропечена,не липка і не волога на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з рівномірною пористістю,  без стороннього присмаку. Відповідність вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Без ГМО. Має відповідати ДСТУ 4585:2006.

 

 

Технічні вимоги до товару:

  1. Термін придатності: повинен бути вказаний в супровідній документації.
  2. Терміни та умови його зберігання не порушені.
  3. Упаковка (при наявності) товару повинна бути не пошкоджена.
  4.  Строк поставки товарів: щоденно, окрім вихідних, протягом 2021 року. Термін поставки може змінюватись згідно потреб навчальних закладів)

5. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

6. Доставка та розвантаження на харчовий склад постачальник здійснює своїми силами та своїм транспортним засобом.

 

Якісні вимоги до предмету закупівлі:

1.Товари, які закуповуються, повинні бути зареєстровані в Україні та мати дозвіл на застосування (використання) відповідно до вимог, визначених Законодавством.

2.На момент поставки товару залишковий термін його придатності повинен  бути не меншим, ніж 80% загального терміну придатності. 

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням фактичних обсягів споживання хлібопродуктів у закладах освіти Самарівської сільської ради  у 2020 році та ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: місцевий бюджет, 128000,00 грн (сто двадцять вісім тисяч грн 00 коп.)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь