Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання методичного об’єднання з виховної роботи «Про організацію виховного процесу  на основі творчого підходу до  реалізації Концепції національно-патріотичного виховання»

Дата: 21.01.2019 08:28
Кількість переглядів: 651

17 січня 2019 року на базі опорного закладу загальної середньої  освіти «Самарівський ліцей імені Петра Штика» проведено засідання методичного обєднання з виховної роботи «Про організацію виховного процесу  на основі творчого підходу до  реалізації Концепції національно-патріотичного виховання»

У семінарі вяли участь: Хомук Г.І.- заступник голови ОТГ з гуманітарних питань;Супрунюк З.В.- директор ліцею.

Яскравим прологом семінару  стало привітання учасників незвичним чином, вони віталися як народи різних країн світу: Китаю, Таїланду, Полінезії, Японії, Франції та України.

Учасниками семінару були розглянуті питання:

  • Формування громадянської компетентноті  (соціальний педагог Назарчук І.М.)
  • Формування національно -патріотичної  гідності шляхом інноваційних методів популяризації літератури ( бібліотекар Тарасюк Ю.П.)

Перед учасниками виступили заступники директорів з виховної роботи с.Залухів Мельник Л.П., с.Самари-Оріхове Шинкарук Л. В., які поділилися досвідом щодо педагогічних особливостей формування  в учнів патріотичного виховання та проведення виховних заходів.

Педагогом-організатором, Штик О.В., було проведено ток-шоу «Відкриваємо Україну», у ході якого одинадцятикласники відповідали на запитання,  відгадували мелодії та співали пісні до яких залучалися всі учасники дійства.

Родзинкою семінару  стало тренінгове заняття «З Україною в серці», який провела заступник директора з виховної роботи ліцею Ковальчук О.М.

Учасники та організатори заходу подякували один одному за організацію семінару, можливість більше познайомитись з колегами громади, продемонструвати власну творчу активність.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь