Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

На Волині за підсумками 2018 року - ріст сплати податку на прибуток на 31,9 відсотка

Дата: 22.01.2019 12:00
Кількість переглядів: 534

 

Фото без опису

Ефективна діяльність волинських суб’єктів господарювання протягом 2018 року  додала бюджету понад півмільярда гривень податку на прибуток.

Зокрема, протягом минулого року волинські суб’єкти господарювання сплатили 542,2 мільйона гривень податку на прибуток, що на 31,9 відсотка більше проти 2017 року, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

За цей час до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС, надійшло 19,3 мільйона гривень податку на прибуток.

«Практика, коли окремі представники бізнесу, намагалися маніпулювати з показниками податкової звітності, приховуючи реальний прибуток, відходить в минуле завдяки застосуванню сучасних інформаційних технологій під час податкового супроводу платників. Якісне і своєчасне опрацювання інформації з боку ДФС – один із важливих елементів протидії ризикам несплати», -запевнила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, економічні тенденції сприяють тому, щоб працювати прозоро, чесно декларуючи прибутковий результат діяльності.

«Тому декларований збитковий результат діяльності повинен мати обґрунтовані причини, які наші фахівці детально аналізують та вживають заходів у разі виявлення фіктивних збитків. Сплачені податки – найважливіший фінансовий чинник стабільного суспільного розвитку. Тож кожен з нас, залежно від доходу та в межах законодавчих вимог, зобов’язаний підтримувати державу, в тому числі шляхом чесного декларування та сплати податків», - підсумувала Світлана Савчук.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь