Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Семінар вчителів початкових класів

Дата: 04.03.2019 08:59
Кількість переглядів: 829

    26 лютого 2019 року  радо вітали і щиро приймали у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Залухів  членів методичного об’єднання вчителів початкових класів Самарівської ОТГ. Відкрила засідання заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Хомук Галина Іванівна. Вона оголосила присутнім тему, мету і регламент роботи засідання. «Системно-діяльнісний підхід як філософія освіти початкової школи. Мовно-літературна освітня галузь» - таку тему було обрано для вивчення.

Засідання було розділено на дві частини: практичну і теоретичну. Під час практичної частини учасники засідання мали змогу взяти участь у проведенні ранкової зустрічі на тему «Професії». Знайомство з початковими класами освітнього закладу пройшло у формі квесту. Під час проходження якого, початківці побачили оформлення класних кімнат, а також практично познайомилися з інноваційними технологіями і методами, які використовують педагоги у своїй роботі під час вивчення мовно-літературної галузі. Щире спасибі за це вчителям Кацевич Г.В., Тарасюк С.П., Кушпетюк Л.М., Трофимук О.Л.

   Під час теоретичної частини засідання члени методичного об’єднання познайомилися із плануванням навчальних видів діяльності мовно-літературної галузі.  Про інтеграцію навичок «Щоденні 5» поділилася своїм досвідом Кацевич Галина Василівна. Знайомство з технологією «кластера» провела Оніщук Надія Максимівна. Досвідом використання квестової технології поділилася Тарасюк Світлана Пилипівна. Про використання методу проектів повідомила Козюпа Зінаїда Володимирівна. А про втілення у своїй діяльності технології ЧПКМ розповіла Гурич Світлана Адамівна.

   Збагачені новими знаннями, з прагненням втілювати їх у своїй педагогічній діяльності, з ангелом за плечима повернулися учасники засідання із Залухова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь