Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Турнір з міні-футболу пам’яті Володимира Сорочука

Дата: 19.06.2019 15:17
Кількість переглядів: 1068

15 червня  у с. Самари відбувся міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті Володимира Сорочука серед ветеранів футболу (35 років і старші). Участь у змаганнях взяло три команди – міста Луцька,  села Самари та міста Кобрина (Республіка Білорусь).

Історія цього матчу сягає далекого 1995 року, коли 2 червня перестало битися серце спортсмена, вчителя фізкультури Самарівської школи і тренера футбольної команди села Володимира Сорочука. Того ж року друзі й учні Володимира Івановича з ініціативи Петра Тарасюка у жовтні провели перший турнір пам’яті товариша і наставника. З тих пір щороку напередодні або після дати смерті Володимира Сорочука у селі грають футбол на його честь. Щороку змінюються учасники турніру, але майже кожного разу він міжнародний – за участю футболістів із Білорусі.

  У 2007 році у товаришів  покійного Володимира Сорочука виникла ідея продовжити традицію серед ветеранів футболу. З тих пір щороку так вшановують пам’ять дорогої їм людини.

Перехідним кубком за зайняте перше місце після запеклого поєдинку нагородили команду міста Луцька,  ІІ місце вибороли  футболісти с. Самари і ІІІ місце команда  міста Кобрин. До речі, у складі самарівської команди   грав   зять покійного Роман Демидюк, який, забив у ворота  суперників два голи.

Третій тайм, як називають його організатори турніру, відбувся на березі озера Луки. Там самарівці пригощали гостей юшкою, сушеною рибою і пивом.

      А вже наступного дня футбольна команда с. Самари  приймала гостей з с. Замшани. В рамках чемпіонату району з футболу  відбулась чергова товариська гра. Футбольний матч закінчився з рахунком 3:2 , перемогою самарівців.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь