Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Серпнева конференція педагогічних працівників Самарівської громади

Дата: 29.08.2019 16:04
Кількість переглядів: 941

     29 серпня пройшла серпнева конференція педагогічних працівників Самарівської громади «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи», у якій взяли участь педагоги усіх закладів освіти та голови ради. Заступник сільського голови з гуманітарних питань Галина Хомук проаналізувала підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначила досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів. Доповідач відзначила, що пріоритетним завданням Самарівської сільської ради було і є надання якісних освітніх послуг територіальній громаді, стабільне функціонування освітньої галузі ОТГ.

      В ході підготовки до нового навчального року для першокласників проведено: - закупівлю сучасних меблів (80 комплектів учнівських) на суму 104240 грн.; - закупівлю 5 телевізорів, багатофункціональних пристроїв, ноутбуків на суму 102264 грн.; - закупівлю дидактичного матеріалу – на суму 52825 грн; - передбачені видатки на відрядження для підвищення кваліфікації педпрацівників у сумі 10325 грн. Галина Хомук проаналізувала результативність роботи педколективів з обдарованими та здібними учнями, результати ЗНО-2019, акцентувала увагу присутніх на інклюзивному навчанні.

     Директор ОЗЗСО «Самарівський ліцей імені Петра Штика» Супрунюк З.В. розповіла про становлення закладу освіти в умовах децентралізації.

    Кацевич Г.В., вчитель початкових класів НВК с.Залухів, поділилась роздумами про навчання в Новій українській школі.

     Про діяльність методичних об’єднань розповіли їх керівники Приймачук Л.І. та Октисюк Т.І. Голова методичної ради Самарівської ОТГ Скибук Ірина озвучила пріоритетні завдання на 2019-2020 навчальний рік, розроблені методичною радою.

      На завершення зібрання Галина Іванівна вручила Подяку Міністерства освіти й науки України вчителю української мови та літератури навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - дитячий садок» с. Самари-Оріхові Октисюк Тетяні Іванівні. Всім присутнім побажала вдалого початку нового навчального року.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь