Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Семінар вчителів початкових класів

Дата: 16.12.2019 07:09
Кількість переглядів: 1185

    “Якщо ти хочеш змін у майбутньому - стань цією зміною сьогодні” - під таким девізом відбувся семінар вчителів початкових класів Самарівської ОТГ у ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Межисить. Розпочався він із гостинної зустрічі колег - початківців господарями навчального закладу. Відкрила семінар заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Хомук Галина Іванівна, яка оголосила тему над якою працюватимуть учасники семінару: “Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи. Математична освітня галузь”. З історією школи познайомила директорка Вакуліч Лариса Галактіонівна.

     Далі учасники семінару взяли участь у ранковій зустрічі “Гра по-новому - навчання по-іншому з LEGO”, яку  підготувала і провела  Гурич Світлана Адамівна. Від ранкової зустрічі педагоги перейшли до перегляду майстер-класу “Метод компетентнісного навчання “Шість цеглинок”. Показала його Гурич Наталія Миколаївна разом зі своїми вихованцями, першокласниками.

    В ході наповнення методичного кейсу учасники семінару розглянули питання: “Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи” (Сидорук Л.П.), “Інтеграція у навчанні молодших школярів математики” (Лях І.В.), “Шляхи розвитку критичного мислення молодших школярів на уроках математики” (Трофімук О.В.), “Вивчення математичних понять і закономірностей у проектній діяльності” (Борецька Л.П.), “Групові методи роботи на уроках математики у початковій школі”     (Бурчак О.В.). В ході виступів вчителі висвітлювали теоретичний матеріал, ділилися власним досвідом і пропонували учасникам семінару практичні заняття.

   Підсумки семінару підвела  Хомук Галина Іванівна, заступник голови ОТГ з гуманітарних питань, акцентуючи увагу на тому, що Нова школа потребує нового вчителя - агента змін, який на основі партнерства між учителем, учнем і батьками допоможе розкрити та розвинути здібності, таланти та можливості кожної дитини.

Сидорук Л.П., голова методичного об’єднання

 вчителів початкових класів Самарівської ОТГ

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь