Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Семінар вчителів предметів гуманітарного циклу

Дата: 05.03.2020 07:28
Кількість переглядів: 900

     27 лютого в загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня  с. Межисить відбувся семінар вчителів гуманітарного циклу Самарівської  ОТГ на тему «Реалізація міжпредметних зв’язків через сучасні форми роботи».

      Епіграфом семінару послужили слова  Я.А. Коменського  «Усі знання виростають з одного коріння – з навколишньої дійсності, а тому повинні вивчатися у зв’язках».

     Учасників семінару радо зустріла директор ЗОШ с. Межисить Вакуліч Л.Г., вона з познайомила з історією школи та проблемами, перед якими  стоїть навчальний заклад.

      Учитель Петручик С.Д. провела тренінгові вправу «Невидимий зв’язок», під час якого ми переконалися, що світ влаштований як одне ціле, але хтось у ньому тягне за себе і за того хлопця, а інший шукає легших шляхів.

     Учитель Приймачук Г.В. показала майстер-клас, як за допомогою новітніх технологій («діамантова діаграма», «літературне лото», «кроссенс») здійснює міжпредметні зв’язки на уроках зарубіжної літератури.

     Учитель англійської мови Колядюк Р.В. навчала нас використовувати на уроках «хмарні технології». Кожен учасник мав змогу попрацювати в програмі «Word it out» і створити власну «хмарку слів».

    Розвантажувальним і творчим завданням було упорядкування тексту з готових речень, які запропонувала учитель  української мови Петручик С.Д.

      Голова методоб’єднання  Октисюк Т.І. ознайомила учасників із нововведеннями до українського правопису і дала рекомендації щодо роботи за ним на уроках у 5 і 6 класах, а також презентувала методичну розробку «Уроки літератури рідного краю», підготовлену вчителями української літератури Самарівської ОТГ.

     Заступник голови Самарівської ОТГ з гуманітарних питань Хомук Г.І. підвела підсумки участі учнів громади в олімпіадах, конкурсах, турнірах.

     Творча атмосфера, приємний настрій, бажання  результативно працювати панували протягом усього семінару.

      Щиро дякуємо господарям за корисно проведений час.

                                                                    Голова методичного об’єднання Октисюк Т.І.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь