Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Онлайн - семінар вчителів предметів фізико - математичного циклу

Дата: 22.03.2021 07:24
Кількість переглядів: 1128

   19 березня в онлайн режимі було проведено семінар вчителів предметів фізико - математичного циклу на тему “Використання інноваційних форм і методів на уроках предметів точного циклу для розвитку життєвих компетентностей школяра”.

   Про роль учителя у формуванні компетентності здобувачів освіти в умовах їх соціалізації розповіла учитель математики ОЗЗСО “Самарівський ліцей імені Петра Штика” Наталія Володимирівна Демидюк.

    Учитель математики НВК “ЗОШ І-ІІІ ступеня - дитячий садок” с. Самари- Оріхові Солдатенко Наталія Герасимівна поділилася досвідом роботи щодо розвивального навчання і показала як організовує на уроках математики проектну і дослідницьку діяльність з дітьми різних вікових категорій.

    Найрізноманітніші ділові ігри, як одну із форм інновацій уроку, продемонструвала вчитель інформатики початкових класів Шинкарук Мар'яна Миколаївна.

    Актуальне питання освітян сьогодення “Інтернет-ресурси, які підтримують вивчення шкільного курсу математики. Нові освітні ресурси Інтернету та можливості їх застосування у освітньому процесі” розкрив вчитель інформатики та математики Самарчук Петро Васильович.

   Про реалізацію програми “Творча обдарованість” в НВК с. Самари -Оріхові вчителями фізико-математичного циклу проаналізувала Наталія Герасимівна.

   Всі учасники зібрання взяли участь в обговоренні актуальних тем і поділились власним досвідом використання інтернет-ресурсів на уроках і під час проведення дистанційного навчання.

   Підсумки онлайн-семінару підвела заступник сільського голови Галина Хомук.  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь