Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Бджолярі Самарівської громади можуть отримати дотацію від держави

Дата: 11.06.2021 11:37
Кількість переглядів: 1854

Управління агропромислового розвитку Волинської ОДА повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107, зокрема затверджено Порядок використання коштів у новій редакції.

 

Відповідно до пункту 7 Порядку дотація за наявні бджолосім’ї  надається на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. Максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

 

Що зробити для того, щоб отримати кошти?

 

Крок 1. Підготувати для отримання дотації за бджолосім’ю документи:

 

• копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;

 

• копію рішення про державну реєстрацію потужності;

 

•копію довідки про відкриття поточного рахунка, видану банком (суб’єкти господарювання);

 

• копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

 

• копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

 

• копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті) (фізичні особи);

 

• копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);

 

• довідка, видана органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи – підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

 

Крок 2. Подати документи до 1 жовтня поточного року за місцезнаходженням пасіки до виконавчого органу відповідної сільської, селищної, міської ради.

 

Крок 3. Отримати бюджетні кошти на рахунки, відкриті у банку.

 

Звертаємо увагу! Підставою для внесення органами місцевого самоврядування до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання, які є власниками бджолосімей, у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь