Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Миколи Маргеса із закінченням навчального року

Дата: 31.05.2022 07:41
Кількість переглядів: 1879

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

  Вітаємо всіх із закінченням навчального року! Цей рік особливо закарбується у нашій пам'яті, війна розпочата росією змусила нас проводити навчання дистанційно, а свято останнього дзвоника - онлайн.  

  Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

  Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

   І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

   Бажаємо, в першу чергу, щоб у нас якнайшвидше запанув мир, спокій і добро перемогло зло. Учням гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Одинандцятикласникам успішно скласти мультипредметний тест і поступиити в омріяний навчальний заклад. Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!

Слава Україні! Героям слава!

                       З повагою   голова  Самарівської  територіальної громади  Микола Маргес

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь