Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Звернення керівництва Ковельського району з нагоди Дня Української державності

Дата: 28.07.2022 07:07
Кількість переглядів: 1507

Шановні жителі Ковельщини, дорогі захисники і захисниці

Української держави!

Символічно, що в доленосний час, коли український народ у самовідданій і жертовній боротьбі з російським агресором виборює державний суверенітет і територіальну цілісність України, Президентом нашої держави Володимиром Зеленським видано Указ про щорічне відзначення 28 липня – у День Хрещення Київської Русі-України Дня Української Державності.

У знаменну дату пошанування пам'яті видатного державотворця, просвітителя і хрестителя України – святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого ми також з вдячністю згадуємо титанів українського духу: Тараса Шевченка, Миколу Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесю Українку, Михайла Грушевського та ще багатьох представників усіх поколінь величної плеяди нашої національної еліти, усіх відомих і безіменних борців за волю і незалежність нашої держави. Переконані, що віра, духовність та єдність, до яких закликали засновники, творці та захисники Української державності, допоможуть нам звільнити отчу землю від рашистських загарбників, відбудувати зруйновані міста і села та втілити віковічну мрію українства про незалежну, вільну, міцну і квітучу, рівну серед рівних європейську Україну.

Низький уклін безстрашним українським воїнам, які на фронті самовіддано, не шкодуючи сил і життя, виборюють наше право на Українську державність, усім землякам, які своєю працею, волонтерською діяльністю, матеріальною, фінансовою і молитовною підтримкою наближають омріяний день перемоги. Щира дяка українцям в зарубіжжі, урядам і громадянам багатьох країн і народів, які вірять в європейське майбутнє України, підтримують наш народ в боротьбі з поневолювачами.

Українській державності бути! Перемога буде за нами, воля і мир запанують на нашій благословенній землі, бо з нами Бог, правда і весь цивілізований світ!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою 

Ольга Черен, начальник

Ковельської районної військової адміністрації

 

Фото без опису

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської

районної ради

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь