Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Звернення керівництва Ковельського району з нагоди Дня Української державності

Дата: 28.07.2022 07:07
Кількість переглядів: 1477

Шановні жителі Ковельщини, дорогі захисники і захисниці

Української держави!

Символічно, що в доленосний час, коли український народ у самовідданій і жертовній боротьбі з російським агресором виборює державний суверенітет і територіальну цілісність України, Президентом нашої держави Володимиром Зеленським видано Указ про щорічне відзначення 28 липня – у День Хрещення Київської Русі-України Дня Української Державності.

У знаменну дату пошанування пам'яті видатного державотворця, просвітителя і хрестителя України – святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого ми також з вдячністю згадуємо титанів українського духу: Тараса Шевченка, Миколу Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесю Українку, Михайла Грушевського та ще багатьох представників усіх поколінь величної плеяди нашої національної еліти, усіх відомих і безіменних борців за волю і незалежність нашої держави. Переконані, що віра, духовність та єдність, до яких закликали засновники, творці та захисники Української державності, допоможуть нам звільнити отчу землю від рашистських загарбників, відбудувати зруйновані міста і села та втілити віковічну мрію українства про незалежну, вільну, міцну і квітучу, рівну серед рівних європейську Україну.

Низький уклін безстрашним українським воїнам, які на фронті самовіддано, не шкодуючи сил і життя, виборюють наше право на Українську державність, усім землякам, які своєю працею, волонтерською діяльністю, матеріальною, фінансовою і молитовною підтримкою наближають омріяний день перемоги. Щира дяка українцям в зарубіжжі, урядам і громадянам багатьох країн і народів, які вірять в європейське майбутнє України, підтримують наш народ в боротьбі з поневолювачами.

Українській державності бути! Перемога буде за нами, воля і мир запанують на нашій благословенній землі, бо з нами Бог, правда і весь цивілізований світ!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою 

Ольга Черен, начальник

Ковельської районної військової адміністрації

 

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської

районної ради

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь