Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Онлайн-семінар «Викладання предметів циклу точних наук: поради, рекомендації, орієнтири…»

Дата: 30.12.2023 14:41
Кількість переглядів: 255

    29 грудня 2023 року відбувся семінар вчителів фізико-математичного циклу та інформатики: «Викладання предметів циклу точних наук: поради, рекомендації, орієнтири…».

   Мета засідання – презентація та обговорення актуальних питань шкільної освіти, обмін практичним педагогічним досвідом, сприяння активізації творчої діяльності вчителів методоб’єднання.

   З вітальним словом до учасників заходу звернулась Солдатенко Наталія Герасимівна, керівник МО вчителів фізико-математичного циклу та інформатики, яка окреслила пріоритетні напрями освітньої діяльності                              у 2023/2024 навчальному році:

- продовження реформи загальної середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа»; - підготовка до НМТ; - особливості викладання математики у профільному класі; - формування компетентностей учасників освітнього процесу через створення єдиного інклюзивного освітнього простору в навчальних закладах.    Гурич Катерина Василівна, учитель математики Межиситського ліцею, розкрила особливості формування мотивації навчальної діяльності, ключових компетентностей школярів шляхом впровадження ігрових технологій на уроках математики у 5-6 класах НУШ.

   Філюк Марія Миколаївна, учитель математики Залухівського ліцею, ознайомила із організацією навчальної діяльності у профільному класі, шляхами використання традиційного навчання та цифрових технологій, ефективними методами підготовки до НМТ в 11 класі.

    Октисюк Галина Пилипівна,  учитель математики і фізики Язавненської гімназії, доповіла про співпрацю та форми роботи учителя в інклюзивному класі, розкрила такі складові інклюзивної компетентності, як здатність вчителя до педагогічної підтримки дітей та ефективної взаємодії в інклюзивному середовищі. Учасники засідання обговорили питання оцінювання дітей з ООП.

       У формі інформаційного вісника розглянули завдання:

- виконання наказу  управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації   344 від 16 жовтня 2023 року «Про проведення XXIX обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині»            у номінації «Інформатична освітня галузь»;

- участь здобувачів освітнього процесу в  олімпіадах та конкурсах предметів фізико-математичного циклу та інформатики у 2023/2024 н. р. в умовах воєнного стану.

   Приймачук Лариса Іванівна, керівник методичної ради Самарівської ТГ,  підвела підсумки семінару, відмітила його корисність, сприяння розвитку професійних компетенцій та навичок.

             Бажаємо мирного неба, натхнення та творчих успіхів!

                                     Наталія Солдатенко, керівник МО вчителів

  фізико-математичного циклу та інформатики

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь