Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Онлайн-семінар вчителів фізико-математичного циклу та інформатики «Навчання, контроль і оцінювання в освітньому процесі»

Дата: 29.04.2024 08:34
Кількість переглядів: 160

   18 квітня 2024 року відбувся онлайн-семінар вчителів фізико-математичного циклу та інформатики «Навчання, контроль і оцінювання в освітньому процесі».

   Солдатенко Наталія Герасимівна, керівник МО фізико-математичного циклу та інформатики, надала рекомендації для побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі ЗЗСО, висвітливши питання про контроль і самооцінювання.

   Савонік Алла Іванівна, вчитель інформатики Залухівського ліцею, акцентувала увагу на нових підходах і методах системи оцінювання здобувачів освіти, доповіла про практичні прийоми самооцінювання та взаємооцінювання в освітньому процесі.

   Савонік Анжела Михайлівна, вчитель математики Залухівського ліцею, надала поради про застосування форм і видів групової роботи учнів, об’єднаних спільною навчальною метою, поділилася інформаційними освітніми ресурсами для практичного використання.

   Мельник Леонід Пилипович, вчитель фізики і математики Залухівського ліцею, презентував досвід щодо організації та перевірки домашнього завдання учнів.

   Самарчук Петро Васильович, вчитель математики та інформатики Самари-Оріхівського ліцею, ознайомив із освітньою програмою курсів підвищення кваліфікації у ВІППО за темою «Проектування цифрового навчального контенту. Мультимедійні технології».

   У формі інформаційного вісника колеги обговорили зміни та особливості підготовки до НМТ-2024, проаналізували результати педагогічної діяльності методоб’єднання у період між засіданнями.

   Підсумовуючи роботу семінару, Приймачук Лариса Іванівна, керівник методичної ради Самарівської ТГ, висловила побажання подальшої результативної та плідної праці.

   Щира вдячність усім учасникам засідання.

   Бажаємо невичерпного джерела натхнення, нових творчих ідей та успішного їх втілення!

                                                                              Наталія Солдатенко, керівник МО вчителів фізико-математичного циклу та інформатики

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь