Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Січня, 2024 р., 15:21
ДОБІРКА КОРИСНИХ ПОСИЛАНЬ!!!
17 Січня, 2024 р., 07:23
Про індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік  https://rada.info/upload/users_files/04334655/c558762fa527e0934840292e992e0f14.pdf
13 Січня, 2024 р., 07:22
     12.01.2024 року відбувся онлайн-семінар учителів гуманітарного циклу "Методичний діалог "Подолання освітніх втрат: педагогіка й практика". У семінарі взяли участь заступник голови Самарівської сільської ради Хомук Г.І. та голова методичної ради Приймачук Л.І. Учителі Октисюк Т.І. (Самари-Оріхівський ліцей), Штик О.Я. (Язавненська гімназія), Кацевич О.В. (Залухівський ліцей) розповіли про сучасні виклики в освіті та поділилися досвідом роботи у їх подоланні. Активно взяли участь в обговоренні Орищук Н.О. та Шинкарук Л.В. (Самари-Оріхівський ліцей), Приймачук Г.В. та Колядюк Р.В. (Межиситський ліцей), Штик О.В. (Язавненська гімназія).       Хомук Г.І. розповіла про досягнення наших учнів в конкурсах та олімпіадах восени 2023 року і закликала активно долучатися до сертифікації вчителів у 2024 році.                
13 Січня, 2024 р., 07:13
       В онлайн режимі було проведено семінар  працівників дошкільних підрозділів закладів освіти громади на тему "Співпраця вихователя з батьками вихованців". 
13 Січня, 2024 р., 07:00
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !!!
01 Січня, 2024 р., 14:47
     Цікаво і насичено пройшло чергове засідання МО вчителів спортивно-естетичного та технологічного циклів Самарівської сільської ради, яке відбулось 28.12.23р., присвячене темі «Впровадження арт-терапевтичних технологій в освітній процес». Питання, обговорені в онлайн-форматі, стосуються важливого і актуального аспекту – психологічної підтримки учасників освітнього процесу. Колеги мали змогу ознайомитись із теоретичними засадами та основними практичними елементами арт-терапевтичних методик, що рекомендовані до застосування на уроках даного методоб’єднання та у роботі з дітьми з ООП. Пізнавальним матеріалом за темою конференції поділились Штик Н.М., вчитель образотворчого мистецтва Язавненської гімназії, Назарчук І.М., соціальний педагог  0ЗЗС0 «Самарівський ліцей ім. Петра Штика» та голова  МО Зданевич В.С. А участь у практичному тренінгу додала усім творчого натхнення та хорошого настрою. Заступник голови Самарівської сільської ради Хомук Г.І. підвела підсумок заходу і подякувала освітянам за гарну співпрацю.
30 Грудня, 2023 р., 14:41
    29 грудня 2023 року відбувся семінар вчителів фізико-математичного циклу та інформатики: «Викладання предметів циклу точних наук: поради, рекомендації, орієнтири…».
21 Грудня, 2023 р., 10:27
   20 грудня відбулося методоб'єднання з питань виховної роботи на тему:  "Роль позитивного відношення до здорового способу життя  учнів шляхом впровадження активних форм виховної роботи".    В обговоренні цього питання  взяли участь: Любежаніна Л.М., заступник директора виховної роботи Межиситського ліцею та Назарчук І.М., соціальний педагог Самарівського ліцею.   Поділилися досвідом з питань профілактики шкідливих звичок: Тарасюк Т.В., практичний психолог Самари-Оріховського ліцею,  Дубчук І.Є., практичний психолог Залухівського ліцею, Ковальчук І.Ф., соціальний педагог Язавненської гімназії. Левонюк О.В. , практичний психолог Самарівського ліцею, надала поради щодо подолання стресу  в умовах війни. Данилюк С.В., педагог-організатор Самарівського ліцею, разом із органами учнівського самоврядування продемонструвала відеоролик "Все буде добре ". На завершення семінару Ковальчук О.М. розповіла про участь у проєкті "Небесний легіон Волині" та підвела підсумки семінару.
18 Грудня, 2023 р., 10:21
«Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…» під таким девізом пройшло засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Самарівської ТГ. Воно відбулося 15 грудня, на базі ОЗЗСО «Самарівський ліцей. У формі тренінгового заняття його провела голова МО Сидорук Л.П. В роботі тренінгу взяли участь: заступник Самарівського голови Хомук Г.І., та представники методоб’єднань початкових класів освітніх закладів громади. Тема заняття дуже актуальна сьогодні. Це «Національно-патріотичне виховання молодших школярів і формування в них громадянської позиції». Перед початком роботи тренінгу учасники переглянули виховний захід учнів 4 класу ліцею «Україна починається з тебе». Отримавши позитивний заряд енергії учасники тренінгу взялися до роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь