Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2023 р., 10:42
    Сьогодні, в день вшанування пам'яті Святої  Рівноапостольної княгині Ольги,  жителі села Межисить відзначають  Свято села й престольне свято.
24 Липня, 2023 р., 10:21
Твої командири чекають на тебе. 
24 Липня, 2023 р., 10:06
      Згідно рішення комісії з проведення громадського обговорення кандидатури старости Межиситівського старостинського округу Самарівської сільської ради від 21 липня 2023 року було встановлено результати громадського обговорення кандидатури старости Межиситівського старостинського округу Самарівської сільської ради Неводнічик Вікторії Русланівни: на підтримку кандидата підписалося 147 жителів Межиситівського старостинського округу Самарівської сільської, що становить 25,6 відсотків.
28 Червня, 2023 р., 08:37
   28 червня цього року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.
12 Червня, 2023 р., 07:51
   9 червня відбулося  онлайн-засідання методичної ради Самарівської територіальної громади, де були підведені підсумки роботи в 2022-2023 н.р. Голова методичної ради Приймачук Л.І. проаналізувала діяльність методичних об'єднань, вказала на позитивні сторони, окреслила пріоритетні завдання на 2023-2024н.р., нагадала методики проведення моніторингів якості освіти в навчальних закладах.Поділилися   досвідом по даному питанню заступники директорів з НВР Межиситського та Залухівського ліцею Петручик М.Я. та Герасимук В.В. Голова методичного об'єднання суспільно- природничого циклу, директор гімназії Гусак Г.М. запропонувала алгоритм дій для підвищення ефективності впровадження моніторингових досліджень в освітній процес, заступник директора з НВР ОЗЗСО"Самарівський ліцей ім.Петра Штика" Штик О.В. розповіла про шляхи подолання освітніх втрат у зв'язку з дистанційним(змішаним) навчанням в закладі. Заступник голови Самарівської сільської ради Хомук Г.І. повідомила про зміни до вимог підвищення кваліфікації педагогічних працівників, надала дієві рекомендації щодо організації роботи методичних об'єднань в новому навчальному році.
31 Травня, 2023 р., 07:35
Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
22 Травня, 2023 р., 10:00
Розслідування нещасних випадків: що змінилося під час війни
12 Травня, 2023 р., 07:08
     «Національно-патріотичне виховання та формування громадянської позиції молодого покоління як виклик сьогодення» - такою була тематика чергового засідання методичного об’єднання вчителів предметів спортивно-естетичного та технологічного циклів Самарівської ТГ, яке відбулося 9 травня 2023р. в онлайн-режимі. У ході зустрічі обговорювались важливі й актуальні питання самоідентифікації та розвитку національної свідомості школярів, інтеграції змісту різних шкільних предметів навколо національно-патріотичної теми, просвіти з питань особистої безпеки учасників навчального процесу та впровадження інноваційних методів патріотичного спрямування на уроках даного циклу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь