Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Березня, 2019 р., 08:59
    26 лютого 2019 року  радо вітали і щиро приймали у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Залухів  членів методичного об’єднання вчителів початкових класів Самарівської ОТГ. Відкрила засідання заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Хомук Галина Іванівна. Вона оголосила присутнім тему, мету і регламент роботи засідання. «Системно-діяльнісний підхід як філософія освіти початкової школи. Мовно-літературна освітня галузь» - таку тему було обрано для вивчення.
28 Лютого, 2019 р., 14:32
        25 лютого 2019 року заступник голови  з гуманітарних питань Самарівської об’єднаної  територіальної громади Галини Хомук, керівники закладів освіти ОТГ здійснили робочу поїздку в комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської районної ради.
27 Лютого, 2019 р., 14:15
                               Кабінетом  Міністрів  України  прийнято постанову від 20 лютого 2019 р. № 124 « Питання проведення індексації пенсій у 2019 році», якою передбачено:
26 Лютого, 2019 р., 07:39
       На базі НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с.Язавні 22 лютого 2019 року був проведений семінар вчителів географії і математики за темою «Формування ключових компетентностей через міжпредметні зв’язки».  Організували захід заступник голови Самарівської ОТГ з гуманітарних питань Хомук Галина Іванівна та керівники методичних осередків вчителів суспільно-природничого циклу Приймачук Лариса Іванівна і учителів  фізико-математичного циклуЛахтюк Надія Ульянівна.
18 Лютого, 2019 р., 11:58
Відомості про об’єкти оподаткування та об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, платники податків можуть подати до контролюючого органу в електронному вигляді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь