Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Липня, 2018 р., 11:13
На заклади загальної середньої освіти Самарівської ОТГ надійшла гуманітарна допомога для учнів 1 класів  - ігрові набори  LEGO SIX BRICKS в кількості 88 шт.
13 Липня, 2018 р., 15:28
В п’ятницю,  13 липня,  відбулась нарада працівників культури Самарівської  сільської ради, на якій підвели підсумки роботи закладів  культури і сільських бібліотек за І півріччя 2018 року та визначились із завданнями на ІІ півріччя.
13 Липня, 2018 р., 15:02
12 липня 2018 року працівники Ратнівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді організували засідання групи взаємопідтримки для учасників АТО та членів їх сімей на території Самарівської об’єднаної територіальної громади. Участь в заході взяли психолог Центру Катерина Бірук, в.о. начальника відділу персоніфікованого обліку осіб, які мають право на пільги управління соціального захисту населення Світлана Сянькова, головний спеціаліст бюро безоплатної правової допомоги Євгенія Супрунюк та заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Галина Хомук. В ході зустрічі обговорювалися питання оплати житлово-комунальних послуг, користування транспортом, забезпечення житлом, а також психологічної реабілітації та санаторно-курортного лікування. По завершенню обговорення з присутніми було проведено психологічне тестування.
03 Липня, 2018 р., 14:00
03 липня 2018 р. в навчально-виховному комплексі "загальноосвітня школа І - ІІІ ступеня - дитячий садок" імені Петра Штика с.Самари, відбулася зустріч з Малиновським Валентином Ярославовичем - українським вченим-політологом, педагогом,  громадсько-політичним діячем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь