Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Вересня, 2022 р., 09:47
Український ветеранський фонд, що діє при Мінветеранів, запустив конкурсну програму макрофінансування «Варто».
20 Вересня, 2022 р., 10:50
   Фонд Міжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з?BGK?(Банк?Господарства?Крайового) та Європейською комісією передав як гуманітарну допомогу для потреб Самарівської сільської ради (підтримка захисту безпеки цивільного населення під час збройного конфлікту) бензопилу Cedrus. Бензопилу передано на баланс Самарівської місцевої пожежної охорони для використання її у ліквідаціях наслідків надзвичайних ситуацій, заготівлі дров паливних на обігрів.
08 Вересня, 2022 р., 11:36
  Згідно Указу Президента України державну нагороду України - почесне званням "Мати-героїня" присвоєно чотирьом жінкам Самарівської громади: Сидорук Інні Володимирівні (с. Язавні), Ятчук Ользі Степанівні (с. Язавні), Борозні Ользі Іванівні (с. Березники) й Октисюк Світлані Іванівні(с. Березники).
31 Серпня, 2022 р., 08:16
                                      Дорогі діти, вчителі, батьки!
30 Серпня, 2022 р., 07:09
       29 серпня в онлайн - режимі пройшла серпнева конференція педагогічних працівників Самарівської територіальної громади " «Підсумки роботи за 2021-2022 навчальний рік та організація освітнього процесу в 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану».  З доповіддю виступила заступник сільського голови Галина Хомук, яка проаналізувала роботу освітян громади у минулому навчальному році та назвала пріоритетні завдання на 2022-2023 навчальний рік.  https://rada.info/upload/users_files/04334655/4a77b69251c89c84bc6f046a02a4d355.docx 
23 Серпня, 2022 р., 09:30
Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації інформує, що постановою КМУ від 16 серпня 2022 № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції. Відповідно статті 2 пункту 2.26 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» виробники сільськогосподарської продукції - сільськогосподарські товаровиробники, фізичні особи (у тому числі домогосподарства, фізичні особи, які здійснюють діяльність, пов’язану з веденням особистого селянського господарства, самозайняті особи у сфері сільського господарства), які займаються сільськогосподарською діяльністю. Бюджетні кошти надаються для надання підтримки за такими напрямами: - бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності, у розмірі 3 100 гривень на 1 гектар, але не більше 372 000 гривень для одного отримувача; - спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності надається на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки - у розмірі 5300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача. Заявка на отримання бюджетних коштів подається програмними засобами Державного аграрного реєстру з 1 вересня поточного року. Граничний строк подання заявки до Державного аграрного реєстру - 15 листопада поточного року. Для отримання бюджетних коштів відомості про отримувача мають бути внесені до Державного аграрного реєстру.
23 Серпня, 2022 р., 07:24
      На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів Указом Президента України від 23 серпня 2004 року № 987 встановлено День Державного Прапора України, який відзначається щорічно 23 серпня. Державний Прапор є одним із державних символів країни, відбиває національні традиції, ідентифікуючи певну територію.
10 Серпня, 2022 р., 11:29
Чи оплачуються лікарняні, якщо хвороба чи травма настали внаслідок сп’яніння?
29 Липня, 2022 р., 12:54
    На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність. Щороку по всьому світі мільйони людей, які шукають кращої долі, потрапляють у трудове рабство. Щоб не стати жертвою торгівлі людьми в інших країнах, можна з інфографіки, в якій зазначені правилами безпеки після перетину державного кордону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь