Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Травня, 2022 р., 09:43
Оголошення!
27 Квітня, 2022 р., 14:37
Вебінари про ефективне городництво та фермерство
23 Квітня, 2022 р., 14:22
У Великодню ніч на Волині з 23.00 год. до 5.00 ранку діятиме комендантська година, під час якої буде заборонено перебувати на вулицях!
18 Квітня, 2022 р., 14:06
14 квітня 2022 року у селі Самари відбулася толока до Дня довкілля: жителі громади активно  долучилися до даної акції - проведено прибирання території  кладовища с.Самари й сільського стадіону. Комунальні заклади  сільської ради впорядкували прилеглі території.
13 Квітня, 2022 р., 11:26
      В четвер, 14 квітня  2022  року, на 9.00 годину організовується толока по впорядкуванню території кладовища села Самари. 
11 Квітня, 2022 р., 12:01
Добровільні формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням  громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт.
05 Квітня, 2022 р., 11:46
       Сьогодні керівництво Самарівської громади взяло участь у презентації Ініціативи «Сади Перемоги” проєктом «Супровід урядових реформ в України» (SURGe) для голів територіальних громад Вінницької області та Вінницької обласної військової адміністрації. «Сади Перемоги» – всеукраїнська ініціатива, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.
28 Березня, 2022 р., 12:30
Не зважаючи на численні застереження та заклики рятувальників - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки у екосистемах,  у такий нелегкий воєнний час в нашій країні.
25 Березня, 2022 р., 08:00
Через військову агресію росії багатьом українцям довелося покинути домівку та переміститися до безпечніших регіонів держави. Тому Уряд розширив кількість областей, жителі яких можуть отримати статус ВПО, а також передбачив державну підтримку для переселенців. Крім жителів Криму, Донеччини та Луганщини, наразі таку довідку можуть отримати жителі Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Київської, Житомирської, Одеської, Волинської, Дніпропетровської областей та міста Києва. Одночасно зі статусом ВПО, переселенці зможуть щомісяця отримувати 2000 гривень домопоги для дорослого та 3000 — для дитини. Кошти будуть нараховуватися на вказаний у заяві рахунок. Таку допомогу разом із довідкою зараз можна отримати у районному або обласному:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь