Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2022 р., 15:12
Не зважаючи на численні застереження та заклики рятувальників - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки у екосистемах,  у такий нелегкий воєнний час в нашій країні.
15 Березня, 2022 р., 16:19
Повідомляємо, що з метою охоплення навчанням учнів з  числа   внутрішньо переміщених осіб розпочинаємо реєстрацію на навчання за посиланням:
09 Березня, 2022 р., 16:17
    Всі вимушено переміщені особи при поселенні на території Самарівської громади мають в найкоротший строк звернутися до старост відповідного старостинського округу чи до сільської ради для заповнення анкети (жінки і діти) та для постановки на військовий облік (чоловіки).
25 Лютого, 2022 р., 15:55
                        
18 Лютого, 2022 р., 14:36
    З метою подальшого розвитку фізичної культури та спорту серед учнівської молоді упродовж 2021 року серед закладів освіти Самарівської територіальної громади проводились змагання в рамках Спортивніних ігор. За результатами підведених підсумків І місце зайняв опорний заклад загальної середньої освіти "Самарівський ліцей імені Петра Штика" . Команди цього закладу мали перемоги з баскетболу (юнаки), волейболу (юнаки) і футболу. 
16 Лютого, 2022 р., 10:43
15 лютого 2022 року було зафіксовано нещасний випадок та загибель на місцевому ставку в с. Заліси, Заболоттівської сільської ради, Ковельського району. Провалившись під лід, загинув хлопчик 2014 р. н, ще двох школярів 2011 та 2012 років народження реанімували та шпиталізували.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь