Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Лютого, 2022 р., 15:55
                        
18 Лютого, 2022 р., 14:36
    З метою подальшого розвитку фізичної культури та спорту серед учнівської молоді упродовж 2021 року серед закладів освіти Самарівської територіальної громади проводились змагання в рамках Спортивніних ігор. За результатами підведених підсумків І місце зайняв опорний заклад загальної середньої освіти "Самарівський ліцей імені Петра Штика" . Команди цього закладу мали перемоги з баскетболу (юнаки), волейболу (юнаки) і футболу. 
16 Лютого, 2022 р., 10:43
15 лютого 2022 року було зафіксовано нещасний випадок та загибель на місцевому ставку в с. Заліси, Заболоттівської сільської ради, Ковельського району. Провалившись під лід, загинув хлопчик 2014 р. н, ще двох школярів 2011 та 2012 років народження реанімували та шпиталізували.
08 Лютого, 2022 р., 07:45
Чи задумувалися ви, з якими труднощами стикаються батьки маленьких дітей? Наскільки складно підтягнути дитячий візочок сходами одній людині без сторонньої допомоги, зайти з ним до магазину, де немає пологого входу чи пандуса, або у транспорт без спеціального пониження? Про цю проблему ми не замислюємось, поки самі не стаємо батьками чи поки в нашому близькому оточенні не з’являються діти. Усі ці сходинки, бордюри та високі пороги — це все бар’єри, які не дозволяють батькам чи опікунам вільно пересуватися з маленькими дітьми. Це також перепони, що ускладнюють пересування людям з інвалідністю, для яких більшість українських міст і сіл є архітектурно недоступними, а також людям старшого віку й іншим представникам маломобільних груп населення.
26 Січня, 2022 р., 09:20
     За ініціативи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та у співпраці з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні реалізований спільний відеопроект, що покликаний допомогти розібратися широкій аудиторії: що таке дискримінації, її форми та як їх розпізнати у повсякденному житті.
19 Січня, 2022 р., 14:57
Потреба закдадів освіти Самарівської ТГ в підручниках для 9 клас

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь