Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Листопада, 2022 р., 10:35
Залишилось всього декілька  днів, щоб подати заявку та отримати фінансування проєкту від Українського ветеранського фонду.
23 Жовтня, 2022 р., 12:58
    Вчора, 22 жовтня 2022 року, внаслідок ракетного удару, завданого російськими загарбниками по об’єкту енергопостачання в районі, значна частина населених пунктів залишилась без електропостачання. Щиро дякую за професійні дії та хоробрість особовому складу Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, які оперативно приступили до ліквідації наслідків аварії і в найкоротші терміни локалізували наслідки ракетного удару, а також нашим правоохоронцям - співробітникам Національної поліції, прокуратури, СБУ. Слова щирої вдячності працівникам ПрАТ «Волиньобленерго», які цілодобово, невтомно і самовіддано працювали для того, щоб на сьогодні відновити енергопостачання в м. Ковелі та більшості населених пунктів району. Роботи тривають в посиленому режимі. Прошу усіх жителів краю зберігати спокій, економно використовувати електроенергію, дотримуватись правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога».
21 Жовтня, 2022 р., 18:04
Самарівська ТГ розпочинає збір коштів для придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 для 14 Бригади! Сума збору 120 000 тис.грн. Сума немаленька, терміни обмежені, але впевнені, що об’єднавшись в нас все вийде Можеш допомогти фінансово — допомагай. Не можеш — роби репост цього допису та поширюй інфо серед знайомих. Переказати кошти можна сюди: 5168752003694414- Левонюк Наталія Михайлівна. Картковий рахунок ПриватБанк Друзі, конвертуймо лють в підтримку ЗСУ, бо в єдності наша сила Тримаємо стрій! Разом до Перемоги!!!    
20 Жовтня, 2022 р., 10:02
Шановні жителі Ковельщини, керівники підприємств, установ та організацій району!
14 Жовтня, 2022 р., 07:12
Дорогі захисники і захисниці України!   Жителі Самарівської громади!
07 Жовтня, 2022 р., 10:18
До Дня захисників і захисниць України Мінветеранів спільно з Армією FM проведе гарячу лінію. 
30 Вересня, 2022 р., 07:24
Шановні працівники та ветерани освітянської ниви Самарівської громади!
28 Вересня, 2022 р., 15:38
 16 серпня  Кабінет Міністрів України затвердив, розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України, порядок використання фінансової допомоги малим агровиробникам, які найбільше постраждали від військової агресії російської федерації і які потребують підтримки за понесені витрати на польові роботи, утримання корів, придбання матеріалів для ведення господарської діяльності, паливно-мастильних матеріалів, засобів захисту рослин, кормів та інших виробничих витрат. Загальна сума програми складає 1,5 млрд грн.
28 Вересня, 2022 р., 12:44
Від сьогодні, 28 вересня 2022 року, на Волині змінено час комендантської години.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь