Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Листопада, 2021 р., 08:18
Порядок отримання матеріального забезпечення від Фонду:
26 Листопада, 2021 р., 08:15
    Уповноважений Верховної Ради України з прав людини продовжує здійснювати моніторинг дотримання прав дітей в умовах пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. З цього питання підготовлено третій інформаційний бюлетень щодо впливу наслідків пандемії на права дітей в Україні. У документі ви знайдете інформацію про актуальні проблеми у сфері захисту прав дітей в Україні. Зокрема щодо впливу пандемії коронавірусу на право дітей на охорону здоров’я, добробут, освіту, культурний розвиток та відпочинок, а також права на захист, сім’ю та альтернативний догляд. Особливу увагу приділено питанню вакцинації дітей. Також у бюлетені надано рекомендації для відповідальних органів влади щодо вжиття необхідних заходів з метою забезпечення та захисту прав та найкращих інтересів дітей. Висновки за результатами аналізу будуть направлені до профільних міністерств і відомств для відповідного реагування. 
23 Листопада, 2021 р., 10:23
ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ !
18 Листопада, 2021 р., 11:40
      21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Для кожного свідомого громадянина нашої держави ця важлива пам’ятна дата є символом незламності духу українців, які під час Помаранчевої революції та Революції Гідності жертовно виборювали громадянські права і свободи, європейське майбутнє країни для нинішнього і прийдешніх поколінь.    Буремні, сповнені героїзму, революційні сторінки нашої новітньої історії засвідчили всенародне прагнення жити в державі, де людська Гідність і Свобода є визначальними цінностями.   Вічна пам'ять і слава Героям Небесної Сотні, які віддали свої життя під час Революції Гідності, а також кращим синам і донькам України, які загинули смертю героїв у війні з російським агресором. Честь і хвала  патріотам, що нині відстоюють територіальну цілісність Української держави, та усім громадянам, які натхненною і самовідданою працею будують вільну, незалежну Україну.  Слава Україні! Героям слава!
18 Листопада, 2021 р., 11:36
За доброю традицією, у третю неділю листопада, в Україні вшановують представників славного хліборобського роду, творців продовольчого достатку держави.  Це свято людей, покликання яких – бути справжніми господарями на землі, невтомних, щедрих на добро і безмежно відданих справі, якій присвятили своє життя. Високо цінуючи зусилля аграріїв краю у справу соціально-економічного зростання Ковельщини, висловлюємо вдячність трудовим колективам сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, їх керівникам, власникам особистих селянських господарств, усім, хто щоденно дбає, аби в кожній родині було вдосталь вітчизняних продуктів харчування, завдяки зусиллям яких Україна з року в рік зміцнює свої позиції з виробництва сільгосппродукції в Європі та світі. Відрадно, що представники агробізнесу Ковельського району йдуть в ногу з часом, активно застосовують новітні технології виробництва сільськогосподарської продукції, сміливо освоюють вирощування культур, які користуються попитом не лише на внутрішньому, а й зовнішньому ринках.  Не менш важливо, що сільгоспвиробники краю, у переважній більшості, підтверджують репутацію соціально відповідального бізнесу, як сумлінні роботодавці, платники податків, які належно оцінюють працю людей, дбають про раціональне використання земельних ресурсів, сприяють розвитку громад. Завдяки Вашим зусиллям відроджуються українські села, міцнішою стає країна. Честь і хвала та доземний уклін Вам, дорогі хлібодари, за подвижницький труд та синівську любов до отчої землі, за що, без перебільшення, заслуговуєте на всенародне визнання і пошану!  Від щирого серця бажаємо Вам нових здобутків у благородній, суспільно значимій праці, потужних інвестицій, стабільно високих прибутків та  піднесення потенціалу вітчизняного агропромислового виробництва. Хай рясними врожаями завжди колосяться ниви засіяних Вами добрих справ, а Всевишній щедро благословляє Вас і Ваші родини здоров’ям, достатком, миром і благополуччям. 
13 Листопада, 2021 р., 07:09
     Виконавчий комітет територіальної громади закликає мешканців громади повідомляти про виявлення суб‘єктів нелегальної міграції (осіб з держав Близького Сходу), які без будь-яких підстав можуть тимчасово перебувати у населених пунктах громади. При виявлені таких осіб необхідно терміново повідомляти старост відповідних сіл Самарівської  громади, відділення поліції №2 сел. Ратне Ковельського РУП ГУНП у Волинській області або дільничних інспекторів прикордонної служби, а саме: 1) штаб-сержант Гайдучик Анатолій Володимирович 0980311206 2)старший сержант Кобець Олександр  Володимирович 0976429399 3)майстер-сержант Шкапенко Микола Петрович 0984415573 4)головний сержант Мазелюк Дмитро Сергійович 0681172813 5)старший сержант Пишук Богдан Андрійович 0969305503
10 Листопада, 2021 р., 09:51
Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.
09 Листопада, 2021 р., 14:13
     Усіх жителів та гостей села Самари, парафіян і прихожан церкви святої Великомучениці Параскеви вітаю з Храмовим престольним празником та Днем села, яке ми відзначаємо 10 листопада!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь