Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2019 р., 10:42
 Голова Самарівської сільської ради Микола Маргес та його заступник Галина Хомук привітали Ковальчука Миколу Федоровича, жителя с. Язавні, з Днем пам'яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом. Микола Федорович почав бойовий шлях з Вісли і не дійшов до Берліна декілька кілометрів, був поранений в руку. Після перемоги були ще Прага та Угорщина. Лише у 1947 році повернувся Микола Федорович на рідну землю. Найщиріші вітання Ковальчуку Миколі Федоровичу з Днем Перемоги!!!                                         
08 Травня, 2019 р., 14:51
         8 травня в с. Самари  відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Поминальну літію за загиблими відправив отець Юрій , настоятель храму Параскевої П’ятниці с. Самари. З вітальними словами до присутніх звернулися сільський голова Маргес Микола Володимирович,   голова ради ветеранів Шинкарук Тетяна Михайлівна, отець Юрій. Учні ОЗЗСО «Самарівський ліцей  імені Петра Штика» закликали учасників зібрання   берегти у пам’яті тих, хто віддав життя за перемогу й свободу.
03 Травня, 2019 р., 11:55
                                  Шановні односельчани!
02 Травня, 2019 р., 12:08
          1 травня 2019 року в смт. Ратне на стадіоні ПМК-8 відбувся  Суперкубок району з футболу  між командами сіл Заброди та  Самари.                                  
30 Квітня, 2019 р., 14:16
     30 квітня - День прикордонника України. Ми вітаємо прикордонників відділу прикордонної служби «Самари» Луцького прикордонного загону. Сердечно і від усієї душі бажаємо вам усім міцного здоров'я, успіхів, оптимізму і благополуччя! Нових вам успіхів і звершень на благо нашої сильної і могутньої країни, нашої України! 
26 Квітня, 2019 р., 13:40
Дорогі жителі Самарівської об’єднаної територіальної громади!
24 Квітня, 2019 р., 08:46
    23 квітня на базі опорного закладу загальної середньої освіти "Самарівський ліцей імені Петра Штика" пройшов семінар вчителів предметів гуманітарного циклу.  На семінарі обговорили питання  особливостей організації й проведення ДПА  та ЗНО у 2018-2019 навчальному році.
17 Квітня, 2019 р., 11:01
     Відповідно до  розпорядження  голови Самарівської сільської ради №25 від  26 березня 2019 року «Про проведення конкурсу «Таланти ІІІ тисячоліття» серед закладів загальної середньої освіти», з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей, формування естетичного смаку, підвищення ролі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва у вихованні підростаючого покоління було проведено конкурс «Таланти ІІІ тисячоліття» серед закладів загальної середньої освіти Самарівської ОТГ в номінаціях  «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь