Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2019 р., 13:40
Дорогі жителі Самарівської об’єднаної територіальної громади!
24 Квітня, 2019 р., 08:46
    23 квітня на базі опорного закладу загальної середньої освіти "Самарівський ліцей імені Петра Штика" пройшов семінар вчителів предметів гуманітарного циклу.  На семінарі обговорили питання  особливостей організації й проведення ДПА  та ЗНО у 2018-2019 навчальному році.
17 Квітня, 2019 р., 11:01
     Відповідно до  розпорядження  голови Самарівської сільської ради №25 від  26 березня 2019 року «Про проведення конкурсу «Таланти ІІІ тисячоліття» серед закладів загальної середньої освіти», з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей, формування естетичного смаку, підвищення ролі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва у вихованні підростаючого покоління було проведено конкурс «Таланти ІІІ тисячоліття» серед закладів загальної середньої освіти Самарівської ОТГ в номінаціях  «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво» .
16 Квітня, 2019 р., 08:16
   Комунальне некомерційне підприємство "Самарівська лікарня" Самарівської сільської ради  Ратнівського району Волинської області отримало ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю організація і управління охороною здоров'я, терапія; за спеціальністю молодших спеціалістів з медичною освітою:  сестринська справа, лабораторна справа (клініка) за місцем провадження діяльності.
15 Квітня, 2019 р., 15:59
Узагальнені форми замовлення підручників  для 6  та 11 класі
15 Квітня, 2019 р., 06:57
    12 квітня працівники Самарівської сільської ради і окремі депутати та активісти  взяли учась у всеукраїнській акції «За чисте довкілля». Було впорядковано території базару, зупинки, скверу, прибрано поблизу кладовища й ліквідовано стихійне сміттєзвалище. Активісти  очистили від сміття береги озера Луки.
12 Квітня, 2019 р., 07:08
    В усіх закладах загальної середньої освіти Самарівської ОТГ були проведені заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо миру  та  розвитку.
10 Квітня, 2019 р., 07:41
       9 квітня 2019 року пройшло засідання атестаційної комісії  ІІ рівня  Самарівської сільської ради. На засіданні були атестовані 7 керівників закладів загальної середньої освіти (директор і заступники директорів), які за рішенням комісії  відповідають займаній посаді. Троє вчителів відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»  і двоє відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному званню «старший вчитель». Одному вчителю  підтверджено звання «старший вчитель», а двом  присвоєно це педагогічне звання.   Сімом вчителям присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».
05 Квітня, 2019 р., 07:33
       5 квітня відбулась 17 сесія Самарівської сільської ради, на якій обговорили ряд питань  і депутати прийняли відповідні рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь