Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Травня, 2019 р., 14:16
      Сьогодні в Самарівській  громаді надзвичайна новина. Автобуса - красеня закупили для опорного закладу загальної середньої освіти "Самарівський ліцей імені Петра Штика"  ATAMAN  D093 S2.  Автобус придбано за залишки освітньої субвенції за 2018 рік,  вартість якого становить 1846000 грн. 
28 Травня, 2019 р., 09:06
     27 травня голова Самарівської сільської ради Маргес  Микола Володимирович провів урочистий прийом обдарованої  й талановитої учнівської молоді закладів освіти Самарівської  ОТГ  та їх наставників. В  ході зустрічі заступник сільського голови з гуманітарних питань Галина Хомук  проаналізувала результативність участі учнів закладів освіти громади протягом 2018-2019 навчального року в  предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях.  Відповідно до  Програми «Обдаровані діти» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням сесії Самаріської сільської ради   передбачено відзначення переможців.
24 Травня, 2019 р., 07:21
Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
09 Травня, 2019 р., 10:42
 Голова Самарівської сільської ради Микола Маргес та його заступник Галина Хомук привітали Ковальчука Миколу Федоровича, жителя с. Язавні, з Днем пам'яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом. Микола Федорович почав бойовий шлях з Вісли і не дійшов до Берліна декілька кілометрів, був поранений в руку. Після перемоги були ще Прага та Угорщина. Лише у 1947 році повернувся Микола Федорович на рідну землю. Найщиріші вітання Ковальчуку Миколі Федоровичу з Днем Перемоги!!!                                         
08 Травня, 2019 р., 14:51
         8 травня в с. Самари  відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Поминальну літію за загиблими відправив отець Юрій , настоятель храму Параскевої П’ятниці с. Самари. З вітальними словами до присутніх звернулися сільський голова Маргес Микола Володимирович,   голова ради ветеранів Шинкарук Тетяна Михайлівна, отець Юрій. Учні ОЗЗСО «Самарівський ліцей  імені Петра Штика» закликали учасників зібрання   берегти у пам’яті тих, хто віддав життя за перемогу й свободу.
03 Травня, 2019 р., 11:55
                                  Шановні односельчани!
02 Травня, 2019 р., 12:08
          1 травня 2019 року в смт. Ратне на стадіоні ПМК-8 відбувся  Суперкубок району з футболу  між командами сіл Заброди та  Самари.                                  
30 Квітня, 2019 р., 14:16
     30 квітня - День прикордонника України. Ми вітаємо прикордонників відділу прикордонної служби «Самари» Луцького прикордонного загону. Сердечно і від усієї душі бажаємо вам усім міцного здоров'я, успіхів, оптимізму і благополуччя! Нових вам успіхів і звершень на благо нашої сильної і могутньої країни, нашої України! 
26 Квітня, 2019 р., 13:40
Дорогі жителі Самарівської об’єднаної територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь