Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2021 р., 09:04
    18 квітня 2021 року відбулись змагання за Суперкубок Ратнівщини з футболу між командами с. Самари та смт. Заболоття. В запеклій боротьбі команда Самарівської громади виборила перемогу з рахунком 3:2 і стала володарем Суперкубка Ратнівщини.
19 Квітня, 2021 р., 07:23
   16 квітня в онлайн режимі пройшов семінар вчителів предметів спортивно — естетичного та технологічного циклів на тему “Національно — патріотичне виховання як виклик сьогодення”. Керівник методичного об'єднання Зданевич Валентина Сергіївна розповіла про інтеграцію змісту різних навчальних предметів навколо національно — патріотичної тематики.
16 Квітня, 2021 р., 07:53
   15 квітня було проведено онлайн-семінар з питань виховної роботи на тему “Формування національних цінностей в учнів засобами народознавства”. Цього разу педпрацівники здійснили віртуальну подорож до навчально — виховного комплексу “загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- дитячий садок” с. Залухів і заочно побували в багатьох мальовничих куточках цього чудового села. Заступник директора з виховної роботи НВК с. Залухів Мельник Леонід Пилипович розповів про роботу, яка проводиться в школі з народознавства і презентував своє село.
13 Квітня, 2021 р., 15:00
13 квітня працівники Самарівської сільської ради та  культури провели роботи по благоустрою села Самари. Були впорядковані території сільського стадіону, біля озера Луки та біля кладовища.
13 Квітня, 2021 р., 08:46
     Методична розробка «Шлях до серця дитини через позакласну діяльність», автор якої Трубнікова Оксана Валентинівна, вчитель історії НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Язавні, визнана переможцем XХVI обласної виставки «Творчі сходинки педагогів Волині» та автор нагороджена дипломом управління освіти і науки облдержадміністрації ІІ ступеня. Вітаємо Оксану Валентинівну.
11 Квітня, 2021 р., 18:57
   “Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива” – з таким слоганом Державна служба якостіо світи запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe). 
11 Квітня, 2021 р., 18:03
      9 квітня 2021  року пройшло засідання атестаційної комісії  ІІ рівня  Самарівської сільської ради. На засіданні були атестовані 4 керівників закладів загальної середньої освіти (директори і заступники директорів) і 1 бібліотекар, які за рішенням комісії  відповідають займаній посаді. Один вчитель відповідає раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»  і один відповідає раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному званню «старший вчитель». П’ятьом  вчителям, які відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»,  присвоєно звання «старший вчитель».   Дев’ятьом вчителям присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії». Одному вихователю присвоєно педагогічне звання «старший вихователь». Всього на комісії проатестовано 22 педагогічних працівники і розглянуто одну апеляційну заяву.
11 Квітня, 2021 р., 17:07
     8 квітня пройшов онлайн - семінар педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на тему "Дружба - найцінніший скарб на світі", на якому презентували свою роботу вихователі дитячого садка НВК с. Залухів. В ході семінару було обговорено форми і методи роботи по формуванню у дітей доброзичливого ставлення до оточуючих, обговорили заняття «У дружбі зростаєм у рідному краї», яке провела Панасюк Раїса  Степанівна, вихователь ЗДО с. Залухів і перед семінаром всі учасники у вайбер-групі переглянули запис цього заняття.
11 Квітня, 2021 р., 16:14
      В онлайн форматі нещодавно пройшов  спільний семінар вчителів предметів суспільно-природничого та гуманітарного циклів, на якому обговорили актуальну тему для всіх педагогів  «Інтегроване навчання як засіб формування соціально значущих компетентностей учасників освітнього процесу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь