Самарівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2021 р., 14:43
   У межах реалізації проєкту «Будуємо гендерночутливе освітнє середовище в громадах Волинської області» відбувся онлайн-майстер-клас «Гендерний аудит освітніх інституцій громад: потенціал Партнерства Біарріц».
13 Травня, 2021 р., 13:05
Оголошення про намір передачі комунального майна в оренду
12 Травня, 2021 р., 11:43
Житлові субсидії: що змінилось для українців із 1 травня    У зв’язку з внесенням змін до порядку призначення житлових субсидій, затвердженого постановою КМУ № 848 від 21 жовтня 1995 року «Про спрощення надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» згідно постанови КМУ № 420 від 14 квітня 2021 року нарахування субсидії буде проводитись при наявності нового пакету документів. Постановою передбачено:
07 Травня, 2021 р., 11:41
   7 травня в с. Самари  відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, 76-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
06 Травня, 2021 р., 08:23
Шановні односельчани!
05 Травня, 2021 р., 10:01
  На онлайн - семінарі педпрацівників закладів дошкільної освіти обговорили Методичні рекомендації до оновленого Базового компонента дошкільної освіти. Вихователі детально опрацювали як відбувається становлення компетентностей дитини в різних видах дитячої діяльності: дитина у світі мистецтва, мовлення дитини, особистість дитини, дитина в соціумі, дитина у природньому довкіллі, гра дитини, дитина в сенсорно-пізнавальному просторі.
28 Квітня, 2021 р., 13:16
    27 квітня на базі загальноосвітньої школи с. Межисить відбувся онлайн-семінар вчителів предметів суспільно - природничого циклу по темі "Моделювання як засіб мотивації пізнавальної діяльності учнів під час організації освітнього процесу на уроках суспільно - природничого циклу", де про метод моделювання як засіб діяльнісного підходу компетентнісного навчання розповіла голова методичного об'єднання Приймачук Л.І. Досвідом роботи із застосування предметних(матеріальних) та знакових(інформаційних) видів моделювання поділилися вчителі- предметники Касянчук В.С., НеводнічикО.М., Гурич О.В., Сафронова О.О. Про прийоми моделювання під час виконання практичних завдань на уроках правознавства та громадянської освіти розповіла вчитель історії та правознавства даного закладу Вакуліч Л.Г, з особливостями формування дослідницьких умінь на уроках історії ознайомила присутніх Приймачук П.О.
26 Квітня, 2021 р., 15:03
З 14 квітня по 14 травня 2021 року проходить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». До участі запрошуються діти віком до 18 років. Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь